Альфа Банк UA
Головна » 2012 » Грудень » 19 » Людей під Гостинним двором побили офісні охоронці, у яких є дозволи і ліцензії - МВС
17:16
Людей під Гостинним двором побили офісні охоронці, у яких є дозволи і ліцензії - МВС

Активістів і журналістів під Гостиним двором били офісні охоронці. Про це сказав речник київської міліції Ігор Михалко, передає УНН з посиланням на "5 канал".

За словами Михалка – охоронці мають ліцензію та усі відповідні дозволи для діяльності.

Водночас, київська міліція з'ясовує наявність звернень побитих громадських активістів до правоохоронців. Ігор Михалко зауважив – наразі в міліції зафіксовано лише дзвінок від представників "Укрреставрації", які повідомили про людей, що вдерлися до приміщення Гостиного двору.

Нагадаємо, близько 5-ї ранку представники громадських організацій повідомили – на них напала група людей у чорній формі, які представилися працівниками міліції. Втім, жодних посвідчень вони не пред'явили. Під час сутичок охоронці використовували гумові кийки та сльозогінний газ. Декількох мітінгарів ушпиталили із забоями та опіками очей. Напередодні, будівельники заклали мішками входи будівлі. За твердженням працівників – вони лише готували сміття до вивозу. Натомість, захисники Гостиного двору заявили – їх намагаються відтіснити від місця протесту.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_lyudej-pid-gostinnim-dvorom-pobili-ofisni-ohoronci-u-yakih-e-dozvoli-i-licenziji/473461">Gazeta.ua</a>
Переглядів: 226 | Додав: Shulz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація